Bepakt en bezakt

Ik ga op reis en neem mee… de caravan! Daar heb je natuurlijk, in de meeste instanties, een BE-rijbewijs voor nodig. Die kun je in twee dagen of zelfs in één dag* bij ons halen. Het BE-rijbewijs is natuurlijk ook zeer nuttig voor een verhuizing, of als je je paarden moet vervoeren. Kies voor één van onze voordelige pakketten, of plan eerst een proefles en overleg samen met je instructeur wat voor jou de mogelijkheden zijn.


Dagopleiding

€599

De dagopleiding E achter B bestaat uit 7 uur les op één dag, met een korte pauze tussendoor en aansluitend het examen. *De dagopleiding is alleen mogelijk mits er plek is bij het CBR voor een examen aan het einde van de middag.

Twee-daagse opleiding

€599

De populairste keuze is de twee-daagse opleiding. 7 uur les verspreid over twee dagen, zodat je wat meer tijd hebt om alles te laten bezinken. Vier uur les op dag 1, drie uur les op dag twee. Het examen vindt 's ochtends of 's middags plaats.

 

Gevorderden opleiding

€435

Heb je al ervaring met het rijden met aanhanger? Dan is de gevorderden opleiding misschien de beste keuze. Dit zijn vier lesuren met aansluitend het examen.

Om zeker te weten dat je hiervoor in aanmerking komt, kun je een proefles nemen. 

Proefles

€74

Een proefles is handig voor diegenen die niet zeker weten voor welke opleiding ze moeten kiezen.

Tijdens de proefles kun je met de instructeur overleggen welke opleiding het beste bij jou past.


Klik hier voor meer informatie m.b.t. de eisen voor het BE rijbewijs.